Hotel International 4*, emblema statiunii Baile Felix, a fost relansat in aprilie 2007, dupa o renovare completa care a asigurat trecerea la standardele categoriei de 4*.

In incinta acestui complex hotelier se afla baza de tratament ultramoderna, piscinele, zona de plaja dar si o coasta impadurita. "International" din Baile Felix este primul complex balnear din Romania care detine marca de calitate EUROSPA Med, sustinuta de Asociatia Europeana a Statiunilor Balneare (ESPA). Aceasta marca reprezinta recunoasterea internationala a calitatii pentru remediile terapeutice locale, igiena, infrastructura terapeutica si proceduri, precum si pentru securitatea pacientilor.

Complexul  este amplasat chiar in centrul statiunii Baile Felix, la 10 km de Oradea si la doar15 km de aeroportul Oradea.

Hotelul are 11 etaje plus parter, 3 lifturi, 80 de camere single, 107 camere duble, 20 apartamente, 3 camere speciale. 

Dotari camere: telefon, dus, cada, feon, minibar, tv cu cablu, aer conditionat, internet, seif, balcon.

Facilitati: 3 sali de conferinta cu 12-200 de locuri, internet gratuit, sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare, magazin, parcare pazita, plata cu Credit Card, agentie de turism.

Restaurant: capacitate 300 de locuri, meniu a la carte sau la alegere, bufet, terasa, cofetarie, bar de zi, servicii catering.

Tratament: balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine), hidroterapie (dus subacval, masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, jacuzzi), electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie), inhalatii cu apa termala si medicamente, impachetari si bai cu namol (EXCLUSIV la Hotel International), masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare), laserterapie, kinetoterapie, mecanoterapie, termoterapie (impachetari cu parafina).

Wellness: bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, dusuri speciale cu cromo-terapie sau aromo-terapie, jacuzzi, sauna, solar, fitness.Atuuri: renovat in 2007, singurul complex balnear din Romania care detine marca de calitate EUROSPA Med, include in aceeasi arie piscinele, zona de plaja si o coasta impadurita, impachetari si bai cu namol exclusiv la acest hotel, agrement diversificat (aqua park, teren de minigolf, biliard, spatiu de joaca pentru copii in vecinatatea zonei de plaja), camere pentru persoanele cu disabilitati.

Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness, sportivilor pentru recuperare, odihna, celebrari de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives.