Hotel HAWAII Mamaia


Mamaia

2711 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotelul Hawaii **** este unicat in statiunea Mamaia datorita faptului ca toate cele 25 apartamente si 5 camere duble au vedere frontala spre Marea Neagra precum si pozitiei privilegiate care apropie turistul de zona de nord a Statiunii Mamaia,unde se afla majoritatea cluburilor, plajelor exclusiviste si zonele de distractie.

Hotelul ofera un confort deosebit prin dotarile moderne si atmosfera familiala creata de personalul bine instruit precum si de facilitatile oferite de accesul direct pe plaja, unde copiii pot fi supravegheati de catre parinti in spatiul de joaca, de pe terasa restaurantului sau din balconul hotelului.

Pentru momentele active ale sejurului dumneavoastra, va recomandam terenul de sport, aflat in imediata vecinatate a hotelului.

Hotelul Hawaii **** va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare intr-o zona linistita din Statiunea Mamaia, in timpul unei calatorii de afaceri, sau atmosfera relaxanta si primitoare pentru un sejur excelent pe litoralul Marii Negre.