Hotel GOLDEN PALACE Mamaia

Hotelul Golden Palace are 10 camere duble cu pat matrimonial si 1 camera single. Gradul de confort este maxim, camerele avand aer conditionat, minibar, internet wireless free, TV LCD cu digital cable cu peste 150 de programe, telefon, uscator de par.

Camerele au vedere la mare si la faleza Statiunii Mamaia.

La parterul cladirii se afla autoservirea Golden Palace, clasificata la 3 stele, avand o capacitate de 300 de locuri. Autoservirea Golden Palace are 2 terase in aer liber, una cu vedere la mare si alta cu vedere la faleza-promenada a statiunii Mamaia. In autoservire se pot servi diferite preparate din bucataria traditionala romaneasca si nu numai, bauturi racoritoare si alcoolice pentru toate gusturile.

Golden Palace organizeaza mese festive, conferinte in cel mai nou restaurant deschis pe malul marii. Restaurantul, clasificat la 4 stele, cu o capacitate de maxim 300 de persoane, ofera clientilor o ambianta deosebita intr-o locatie superba, avand toate facilitatile pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment reusit. Locatia dispune de climatizare de ultima generatie, avand centrala de tratare a aerului, extractie de fum, aport de aer proaspat, tehnologie de iluminare cu led, sistem propriu de sonorizare, internet wireless free.