Hotel EUROPA - ANA HOTELS Eforie Nord

Hotelul Europa este construit pe malul Marii Negre dupa un concept arhitectural de exceptie si este situat la cateva minute distanta de centrul orasului Eforie Nord. 

Complet renovat in 2003, deschis tot timpul anului, avand un modern centru de conferinte si propria baza de tratament balnear, Hotelul Europa ofera un confort deosebit al spatiilor de cazare din Eforie Nord (aer conditionat, internet, minibar, seif in camera, room-service, detector fum, TV satelit, linii telefonice internationale directe, uscatoare de par in bai si multe altele) si acces la piscina exterioara si centrul Kid's Club destinat copiilor. Hotelul Europa dispune de 221 camere, toate cu balcoane si vedere spre mare, spre lacul Techirghiol si spre parcul cu plante exotice care inconjoara hotelul. Tipuri de camere: 198 camere duble, 11 apartamente, 10 camere club, 2 camere pentru persoane cu nevoi speciale. 

Hotelul Europa este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa satisfaca cele mai exigente preferinte culinare cu preparate din bucataria nationala traditionala, bucataria internationala clasica sau din cele mai exotice colturi ale lumii. Capacitatea restaurantului - 300 locuri (in interior si pe terasa).

Cocktailuri speciale, racoritoare ca briza marii, alaturi de toata gama de bauturi alcoolice fine si de preparate nonalcoolice si sucuri naturale pot fi savurate si in Snack bar (capacitate 30 locuri), pe terasa din fata restaurantului (amenajata pentru 80 de persoane), precum si la barul care deserveste piscina (avand facilitati pentru 100 locuri).

Centrul de conferinte al Hotelului Europa din Eforie Nord poate gazdui pana la 600 de participanti. Sala de conferinte este modulara,  poate fi divizata in 3 sali mai mici si permite organizarea spatiului in functie de numarul de invitati sau de tipul de eveniment: Europa Ballroom - 600 persoane (stil receptie), 430 persoane (stil teatru), 250 persoane (stil banquet). Sala Ballroom are lumina naturala si acces direct din hotel sau exterior. Facilitatile de ultima generatie includ: video proiector,retroproiector, ecran, flipchart ,sistem video, echipament de sonorizare, TV si DVD. Mesele sau pauzele de cafea pot fi luate pe terasa hotelului, in zona piscinei exterioare sau la Ana Yacht Club.

Sala de fitness, piscina cu apa sarata si Jacuzzi, sauna, cabinetele de masaj si diferite tipuri de bai apartinand Centrului de sanatate Ana Aslan, din incinta Hotelului Europa, sunt tot atatea oportunitati pentru petrecerea  cat mai placuta si relaxanta a timpului liber. Centrul Ana Aslan Health Spa combina factorii naturali de cura specifici zonei litoralului romanesc, apa sarata si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, cu o serie de proceduri moderne de tratament de Infrumusetare, Relaxare si Sanatate.