Hotel DUNAREA Mamaia


Mamaia

3069 Vizualizări
0 Comentarii

Hotelul Dunarea*** este situat in partea de sud a statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic la numai 50m de plaja.

HOTELUL DUNAREA, clasificat la 3***, va ofera conditii de cazare exceptionale. Hotelul este renovat complet şi îşi aşteaptă oaspeţii cu un personal calificat, aflat în permanenţă la dispoziţia acestora, pentru a le asigura un maxim de confort pe toată durata sejurului. Hotelul Dunarea*** din Mamaia dispune de:

• 9 apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibilă) şi dormitor (pat matrimonial – 1.80/1.90), două televizoare LCD, aer condiţionat, răcitor, mobilier nou, două grupuri sanitare, două balcoane, uşi noi cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon. În apartament se recomandă cazarea a 2 adulţi + 2 copii sau 3 adulţi + 1 copil sau 2 adulţi + 3 copii.

• 62 de camere cu două paturi (0.90/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, uscator de par, seif si telefon, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi cu 1 copil sau 2 adulţi cu 2 copii (pat pliant contra cost).

• 61 de camere cu pat matrimonial (1.40/1.90) dotate cu aer condiţionat, tv LCD, răcitor, grup sanitar, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartela, uscator de par, seif si telefon, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi, deoarece spaţiul nu permite ataşarea unui pat pliant.