Hotel DEL MAR Mamaia

Hotel Del Mar Mamaia isi asteapta oaspetii in orice perioada a anului. Perfect localizat la intrarea in statiunea Mamaia, la cateva minute de plaja, de punctul de plecare al gondolei, de parcul de distractii Luna Park si de Aqua Magic, Hotel Del Mar beneficiaza de o priveliste superba asupra Marii Negre si a Lacului Siutghiol.

Hotel Del Mar Mamaia este locatia ideala pentru a petrece momente relaxante. La mezanin hotelul dispune de masa de billiard, masa de rummy, sah, table si carti de joc, doua televizoare LCD, internet wireless, in cele mai placute imprejurari, unde va puteti relaxa cu prietenii.
Tot aici se afla si un centru fitness echipat profesional , sauna pentru relaxare si o camera de masaj creata pentru relaxarea si rasfatarea simturilor. Toti oaspetii hotelului nostru au acces la centrul fitness si sauna.

Executive Suite, VIP Suite & Senior Suite

Cele doua Executive Suite au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD 32 40 &, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, expresor de cafea si fier de calcat,masa de calcat, cantar, pachet VIP, obiecte de igiena. Suprafata totala este de 55 m².

Cele doua VIP Suite au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD 32 40 &, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, pachet VIP, obiecte de igiena. Suprafata totala este de 58 m².

Cele sase Senior Suite au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD 32 40 &, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, obiecte de igiena. Suprafata totala este de 55 m².

Junior Suite

Cele 5 Junior Suite sunt compuse dintr-un dormitor cu pat queen size si un living spatios cu canapea extensibila. Suprafata camerei este de 43 m², dormitor cu pat queen size, canapea extensibila, terasa
spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, TV LCD digital 32 40 &, birou, internet wireless gratuit si cablu.

Executive Double Room & Standard Double Room

Camerele Duble Executive sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului, orientate catre Marea Neagra. Camerele au un dormitor cu pat queen size. Suprafata totala de 34 m² (lounge, living, baie, balcon), terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si acces la cablu.

Sala de sedinte Panoramic

Capacitate: de la 20 la 45 locuri
Aranjament: teatru, patrat, sau in concordanta cu cererea clientului
· Prezidiu: 4 locuri
· Videoproiector cu ecran de protectie
· Flipchart magnetic
· Sunet profesional (4 boxe, amplificator)
· Microfoane wireless
· Internet wireless
· Telefon international
· Vedere la mare
· Acces la terasa hotelului unde te poti relaxa in timpul coffee break-ului si admira privelistea statiunii Mamaia

Sala de conferinte Panoramic

Capacitate: 150 locuri
Aranjament: teatru, u-shape, classroom
· Prezidiu: 4+1 locuri echipate cu microfoane profesionale
· Videoproiector cu ecran de video proiectie de 220 x 220 cm
· Flipchart magnetic
· Sistem de sunet profesional ( 6 boxe, amplificator, mixer)
· Microfoane wireless
· Internet wireless
· Telefon international
· Vedere la mare

Del Mar Meeting Room

Capacitate: 20 locuri
Aranjament: masa ovala
· Videoproiector cu ecran de protectie
· Flipchart magnetic
· Internet wireless
· Sunet cu boxe PC

Salon Del Mar

Capacitate 220 locuri

Restaurant Panoramic

Destinat servirii micului dejun

Oaspetii hotelului Del Mar au de asemenea acces la plaja privata si piscina exterioara.