Bucurarti-va de gradini bogate, liniste si servicii impecabile la Crowne Plaza Bucharest Hotel, aflat la numai  20 minute de Aeroportul International Otopeni.

Crowne Plaza este situat in zona de business din Nordul Bucurestiului, acesta dispunand de 164 camere, din care: 8 apartamente, 26 camere Club, 130 camere standard cu vedere spre gradina. In fiecare camera veti dispune de aer conditionat reglabil, telefon, internet, televizor, minibar, filtru de cafea, uscator de par, fier si masa de calcat. Hotelul va pune la dispozitie si alte facilitati precum: business center, parcare, gift shop, un salon de înfrumusetare, curatatorie chimica si spalatorie haine, acces internet wireless gratuit în lobby, room service, aparat lustruit pantofi, sala de fitness, piscina, jacuzzi dar si un teren de tenis.

Pentru experiente culinare variate rezervati o masa in oricare dintre cele 3 restaurante ale Crowne Plaza pentru o cina somptuosa in restaurantul fine dining The Vinyard, o degustare de fructe de mare in restaurantul La Veranda sau un mic dejun delicios în fiecare dimineata in restaurantul La Brasserie. 

Surprinde-ti partenerii de afaceri sau pe cei dragi invitandu-i la sedinte sau evenimente private in oricare dintre cele 12 sali de evenimente ce pot gazdui pana la 450 de persoane si au acces catre terase si gradina verde si generoasa a hotelului.  Centrul de conferinte, detine 12 sali modern echipate, ce beneficiaza de lumina naturala, acces la gradini si pot gazdui pâna la 1000 de persoane. Sala de bal “Crowne" are parcare proprie pazita, fiind o locatie ideala pentru conferinte, întâlniri sau dineuri. Alternativ, gradina “Crowne” este un loc minunat pentru orice fel de eveniment în aer liber. La cerere, asiguram închirierea de echipamente moderne pentru conferinte.