Hotelul "Cota 1400" este o oaza de caldura pentru oaspeti, reprezentand singura varianta de servicii de calitate din Sinaia la aceasta altitudine. Peisaje mirifice si incantatoare se impletesc armonios cu dotarile de patru stele.

Hotelul "Cota 1400" reprezinta locatia ideala pentru orice tip de eveniment business oferind spatii de intalniri si reuniuni ce raspund cerintelor actuale ale clientelei corporate.

Camerele confortabile, de curand renovate, design si ambianta moderne, materiale si culori relaxante, te vor face sa simti atmosfera calda si odihnitoare a hotelului; iar prin curatenia din camere, minibarul intotdeauna plin sau atentia pentru detaliile solicitate, personalul hotelului are grija sa iti asigure o sedere placuta.

Chiar daca iti recomandam sa te plimbi prin padure si sa te relaxezi in natura iti punem la dispozitie televizoare in asa fel incat sa poti fi in permanenta la curent cu ultimele stiri sau sa urmaresti emisiunile preferate iar prin accesul la internet sa poti comunica la timp cu partenerii.

Intr-o atmosfera primitoare si cu o priveliste deosebita, lumea culinara a hotelului “Cota 1400” este oferita de cele doua saloane ale restaurantului. Un mic dejun copios, o cina de gala, un pahar de vin fiert, o gama variata de specialitati romanesti si internationale iti stau la dispozitie zilnic. Pot fi gazduite pana la 180 persoane, iar pentru evenimentele speciale gen cocktail, aniversari, mese festive, salile de conferinta pot fi transformate in asa fel incat sa indeplineasca astfel de cerinte.

O ambianta placuta si relaxanta in care poti gusta o cafea, un ceai de dupa amiaza, un cocktail rafinat sau sta de vorba la o tigara iti este oferita de barul de zi. Amplasat chiar langa lobby, barul ofera oaspetilor un spatiu intim si, prin existenta pianului, o atmosfera speciala. Barul se prelungeste cu o terasa de pe care se poate admira panorama impresionanta a statiunii Sinaia si a Vaii Prahovei.