Hotel Condor  Mamaia reprezinta locatia ideala pentru vacanta bine-meritata!

Situat in centrul statiunii Mamaia, la 50 m de plaja, in zona Cazino, hotelul are o pozitie privilegiata. In partea dreapta, deschiderea spre lac si in partea stanga, deschiderea spre mare, iti ofera posibilitatea de a urmari rasaritul soarelui din mare si apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.

Datorita amplasarii chiar langa piazzeta Cazino, puteti asista pe toata durata verii la spectacole organizate in aer liber. La doar 100m distanta, pe lacul Siutghiol, se afla un debarcader pentru plimbari cu vaporasul catre insula Ovidiu.

Hotelul Condor este construit pe sase niveluri, atat cu vedere la mare cat si cu vedere la lac si are in dotare: 2 lifturi, camera pentru bagaje, seif la receptive, punct schimb valutar, magazine, spalatorie proprie, parcare proprie in limita a 50 locuri cu dispozitive de marcaj manevrate cu ajutorul telecomenzii, sala fitness si masaj, sala de conferinte cu o capacitate de 70-90 locuri, acces la internet -sistem wireless atat la receptie cat si in hotel, aparat de curatat pantofii in receptia hotelului ( gratuit).

Noul restaurant Condor **** (salon mic dejun, bar, restaurant si terasa) va invita sa petreceti momente deosebite intr-un ambient plin de eleganta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 250 locuri in interior si 100 locuri pe terasa.