Ce poate oferi nou  un  hotel bucurestean de patru stele? Spatii high-tech enorme? Sau poate o amenajare clasica, cu decoratii bogate, pornind de la ideea, nu neaparat falsa, ca o cladire “clasica” nu se demodeaza niciodata? In cazul Hotelului Christina, solutia design-ului nu se incadreaza in niciunul din tiparele mainstream ale ultimilor ani.

Ce inseamna pentru noi confortabil? Un pat cu saltea ergonomica, un televizor cat se poate de mare pentru filmul de seara, un dus fierbinte. Apoi... mirosul cafelei de dimineata, savurata in fata geamului sau pe balconul camerei.

Asa ca intreg mobilierul din cele 24 de camere din Hotel Christina a fost ales pe baza criteriului ergonomic: paturile double/twin sunt actionate electric independent,  iar husele sunt prevazute cu urzeala din argint metalic (ionii din argint omoara toate bacteriile). Saltelele sunt   LineaFlex,  ergonomice, cu memorie termica lenta si sistem 3D Air Cycle. Draperiile sunt de asemenea actionate electric, toate camerele dispunand si de black-out pentru a putea bloca complet lumina de afara. Spatiul pentru bagaje si pentru haine a fost proportionat generos. Dulapurile au incorporate un seif laptop-size. Pe langa acestea, clima este asigurata de aparate puternice si silentioase; fiecare camera are espressor cu cafea Nespresso si ceai Teekanne, minibar si televizor Toshiba LCD cu diagonala de 81 cm, iar cosmeticele Bvlgari si Chopard va vor revigora cu parfumul lor fin.

Intr-un spatiu telescopic pe doua niveluri, Christina gazduieste restaurantul, zona de business meetings, expozitii de arta, evenimente culturale si petreceri. Lipsa delimitarilor clare face ca acest spatiu sa poata fi usor adaptat oricarei cerinte. Mai mult, Christina iti propune o alternativa a pranzului sau a cinei in oras: o experienta culinara worldwide, o combinatie extraordinara de gusturi si arome din toata lumea adunate sub motto Taste Fusion, intregita de vinuri bune si whisky-uri vechi. Meniul restaurantului Christina cuprinde salate, mancaruri pescaresti, carne, peste si fructe de mare la gratar, paste, supe si mancaruri gatite. Fiecare din cele 57 de preparate are cate o poveste care se intinde pe macar doua tari, daca nu continente.