Hotel CENTRAL Mamaia


Mamaia

8195 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin
Hotelul Central este situat in Mamaia, statiune care se intinde pe cordonul de nisip lung de 10 km, dintre Marea Neagra si lacul Siutghiol. Hotelul Central se afla la doar 50 de metri de mare. Hotelul a fost complet modernizat astfel incat sa ofere un comfort la standarde internationale. Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, aer conditionat, TV-video.
 
Piscina hotelului Central este una din principalele atractii ale statiunii Mamaia in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si divertismentul. Renovata in 2009, piscina este situata catre mare, e descoperita si cu apa dulce, fiind accesibila atat adultilor cat si copiilor.    
 
Hotelul Central ofera, de asemenea si o serie de servicii auxiliare, cum ar fi: organizarea de cocktail-uri de primire sau mese oficiale, pastrarea gratuita a obiectelor de valoare, parcare auto, informatii diverse, rezervari de locuri la restaurant sau procurarea biletelor la spectacole.
 
Politica hotelului Central este orientata catre satisfacerea clientului prin furnizarea de servicii si produse de calitate, atat in ceea ce priveste siguranta alimentelor si promptitudinea personalului angajat, cat si calitatea si profesionalismul in servire.