Hotelul By Tony este situat in centrul statiunii Mamaia, direct pe plaja, in apropierea hotelului Iaki. Este deschis tot timpul anului. La doar cateva minute distanta se gasesc cele mai importante institutii publice si banci. 

Hotelul va pune la dispozitie 12 camere duble si 3 Apartamente , care sunt dotate cu cele mai moderne facilitati, si anume : seif digital, aer conditionat, televizoare LCD, televiziune prin cablu cu 100 de canale, servicii de telefonie atat pe plan national cat si international, cabine de dus cu radio si hidromasaj, acces gratuit la Internet (wireless) cu o viteza de 192 Kbps, minibar, control individual al temperaturii de camera, sistem de ferestre cu Low-e (cu izolare fonica si o reducere imbunatatita a pierderii de temperatura), detector de incendiu. Hotelul dispune de plaja proprie cu o capacitate de 300 de sezlonguri accesul fiind facil datorita pozitiei sale chiar pe plaja.

Restaurantul cu specific romanesc, italian si international va invita sa savurati cele mai gustoase preparate direct pe malul marii. Restaurantul are o capacitate de 100 locuri in interior si 140 in exterior pretabil evenimente.

Hotelul By Tony dispune de sala de conferinta cu o capacitate de 80 locuri dotata modern cu echipamente tehnice si acces internet wireless.