Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp. Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: Belvedere.

Incearca una din cele 135 de camere single, duble sau unul dintre apartamentele noastre, toate fiind amenajate pentru confortul si atmosfera pe care ti le doresti. Toate camerele sunt dotate pentru a satisface cele mai exigente cerin?e cu: televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service.

Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine. Vei gasi aici linistea si atentia de care ai nevoie. Relaxeaza-te si rasfata-te!

La restaurantul Belvedere fiecare masa este un ospat de sanatate. Mancarea gustoasa, preparatele fine, specialitatile casei si bauturile alese, toate imbinate in stil traditional iti creeaza acele momente rare, dar de neuitat ale vietii. Totul este eveniment, iar dumneavoastra sunteti oaspetii de seama.
Echipa de profesionisti va sta la dispozitie cu servicii de calitate astfel incat sejurul dumneavoastra sa fie cat mai placut!