Hotel Balada Nej ****, situat in centrul orasului Constanta, este locul ideal pentru calatoriile de afaceri sau de placere.

Veti gasi un hotel construit intr-un stil unic cu tenta medievala, un design interior deosebit si captivant, ce va va purta intr-o lume mirifica.

Hotelul Balada Nej **** dispune de 20 de camere din care: 10 matrimoniale si 10 duble. Camerele au un design deosebit, specific medieval, mobilierul este realizat din lemn masiv, parchet din lemn de stejar, aplice si lampadare, carpete din lana 100%. Atat lenjeria, cat si prosoapele, sunt din bumbac 100% si sunt personalizate.

Camerele sunt dotate cu: mini-bar; climatizare; seif; televizor color cu programe de televiziune prin cablu (canale speciale pentru adulti); telefon retro cu linie digitala; acces pe baza de cartela magnetica.

Holurile hotelului sunt largi, placate cu piatra, cu arcade de caramida, candelabre, parchet, statui de marime naturala, scari late si balustrade din fier forjat.

Inca de la intrare, va va intampina un cavaler din vechile timpuri ale turnirurilor medievale, care va va invita sa pasiti intr-o atmosfera deosebita, mirifica, a hotelului.

Personalul hotelier, cu o inalta pregatire profesionala, este cunoscator a mai multor limbi straine de circulatie internationala si se remarca prin vestimentatie deosebita, calitate a serviciilor, amabilitate si promptitudine. Acesta va sta la dispozitie si va asigura asistenta in orice situatie.