Hanul de la Rascruce este un hotel in totalitate nou, deschis in luna Aprilie a anului 2012. Este situat pe DN 7 FN,  intre municipiul Arad si localitatea de frontiera Nadlac sau Turnu, cu iesire spre Ungaria.

Dispunem de receptie cu lobby-bar, un restaurant principal pentru evenimente sau conferinte organizate, de 150 persoane, un restaurant de zi cu o capacitate de 35-40 de persoane (unde se si serveste micul dejun) si un restaurant intim cu o capacitate de 15 persoane. Micul dejun se serveste de obicei tip bufet suedez, cu o varietate de produse culinare, dar se poate servi si la cerere (in functie de preferintele culinare ale fiecarui musafir). Servim bucatarie internationala si traditionala bogata, oferita de maestrii bucatari. Hotelul este dotat cu o terasa pentru relaxarea dumneavoastra unde puteti servi atat mancare cat si savura o bautura racoritoare la adapost de razele toride ale sezonului imediat urmator.

Hotel Hanul de la Rascruce are o capacitate de cazare de 32 camere, repartizate pe doua etaje: 16 pe etajul 1, 8 nefumatori si 8 fumatori; si 16 pe etajul 2, repartizate la fel. Dispunem de 13 camere duble cu paturi separate, o camera tripla, un apartament decomandat si un mini-apartament cu canapea extensibila, 13 camere cu paturi duble-matrimoniale. Paturi suplimentare si patuturi pentru bebelusi la cerere. Toate camerele au baie privata cu dus, telefon direct, A/C, mini bar (bauturi racoritoare, bauturi spirtoase in miniatura, bere, cafea, alune si dulciuri), internet (gratuit), mocheta moderna si TV cu programe diverse.

Parcare mare in permanent pazita. Suntem pregatiti sa gazduim grupuri in tranzit, la intrare sau iesirea din tara, cu o calitate ridicata de servicii, cat si pentru un sejur scurt in orasul de pe Mures, cu dorinta de intimitate si distanta de traficul orasului.

Tarifele practicate sunt urmatoarele:

Camera Single (1 pers.) - 120 RON

Camera Dubla (2 pers.) - 150 RON

Camera Tripla (3 adulti,sau 2 adulti si un copil peste 14 ani) – 200 RON

Copii 0-6 ani - gratuit

Copii 6-14 ani – 50% reducere

Pat Suplimentar – 50 RON

Taxa Canina - 45 RON