Gravity Park este un complex destinat practicantilor de sporturi extreme de orice varsta, cu toate utilitatile necesare inglobate in perimetrul parcului. Parcul se afla in Constanta (strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor) si este deschis tuturor amatorilor de sporturi extreme din Romania (si nu numai). A fost realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta. 

Deschiderea Gravity Park a avut loc pe 24 mai 2008, iar spectacolul de deschidere a continut demonstratii de: Rollerblading, Skateboarding, Trial Bike, Dirt Jump Bike si Speed Climbing. La eveniment au participat cei mai buni 100 de rolleri, skateri, bikeri si climberi din Romania.

Suprafata totala de 8.500 metri patrati este impartita astfel incat sa impace toti riderii, oferind zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering si evident skate si role. 

Complexul Gravity Park pune la dispozitia sportivilor facilitati complete care se ridica la standarde internationale: skateshop, internet cafe, vestiare, dusuri, centru inchiriere echipamente si centru de prim ajutor.