Deschiderea Sezonului Estival Mamaia


Mamaia

4938 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED

Ca in fiecare an, pe data de 1 mai a avut loc deschiderea oficiala sezonului estival in statiunea Mamaia. Unul dintre evenimentele de interes public care au avut loc in aceasta zi a fost inaugurarea primei pasarele pietonale din statiune, pasarela "Iaht".
Spectacolul inaugural al sezonului estival a avut loc in club Bellagio, evenimentul fiind organizat de Primaria Municipiului Constanta in colaborare FashionTV Romania. Evenimentul a inclus lansarea noului imn al stațiunii Mamaia, intitulat "A lu' Mamaia", interpretat de Delia și Speak.
Publicul prezent în Club Bellagio a avut parte si de alte surprize, printre care s-au numărat și o prezentare a designerului Cătălin Botezatu și prezența pe scenă a solistei Anja J, DJ, model și reprezentant al postului FashionTV.
In statiune au mai avut loc si alte evenimente de amploare: The Mission si Sunwaves 15, acestea avand pe afise nume sonore pentru iubitorii de muzica electronica.
De asemenea, cluburile din Mamaia au organizat diverse evenimente, avand invitati artisti autohtoni sau de peste hotare.