Complexul Hamangia - Hotel Mondial**** - este situat in localitatea Baia, jud. Tulcea, la numai 10 km de Jurilovca - Gura Portitei. Zona in care este situat complexul e plina de vestigii istorice, lacase de cult, manastiri, schituri. Totodata, datorita dotarilor pe care le are si serviciilor oferite, complexul este ideal pentru organizarea de teambuilding, evenimente, excursii. Servicii oferite:

Salonul de ceremonii

Pentru a celebra un moment important din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre nunta dvs., botezul unui copil, o aniversare, o petrecere corporate, o conferinta a companiei dvs., va asteptam intr-o ambianta placuta la Salonul Enisala

Sala de conferinta

Pentru intalniri de afaceri, cursuri, training, timebuilding va punem la dispozitie sala de conferinte Hamangia.

Restaurant

Dacă doriţi să petreceţi momente deosebite, fie o cina romantica sau pur şi simplu pentru a avea un prânz liniştit, dar delicios, restaurantul Dropia reprezinta alegerea perfecta.

Cafenea (Lounge)

Locatia ideala unde puteti savura aroma cafelei preferate intr-un ambient clasic si placut.

Crama - Aligote - promoveaza vinuri romanesti de calitate – in special vinurile romanesti ale micilor producatori, dar nu ignora nici apetitul clientilor romani pentru vinurile de import – existand o selectie de vinuri de autor din Ungaria, Spania si Italia. Clientul are ocazia sa guste, sa cunoasca si sa aleaga vinul potrivit pentru orice eveniment. Degustarile sunt insotite de povestea fiecarei podgorii si a vinurilor prezentate. La degustari nu lipseste branza asortata sortimentelor de vin.

Piscina - generoasa, potrivita pentru zilele calduroase

Loc de de joaca pentru copii - din respect pentru cei mici am creat special pentru ei un loc unde se pot simti in largul lor.

Atractii turistice in zona:

• Delta Dunarii, pentru pasionatii de natura, pescuit, este locul cel mai indicat.

• Gura Portitei - pamantul dintre ape – plimbare cu vaporasul, pescuit, plaja, rasfat culinar pescaresc

• Parcul National Muntii Macinului: unicul parc national din tara ce protejeaza suprafete importante de vegetatia stepica pontico-balcanica, tip de vegetatie rar intalnit la nivel European

• Orasul Tulcea – cu atractiile sale: Acvariul din Tulcea, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Etonografie, Muzeul de Arta, faleza Dunarii

• Manastiri: Manastirea Celic Dere, Manastirea Cocos, Manastirea Saon, Manastirea Valea Teilor,Manastirea Vovidenia, Manastirea Uspenia, Manastirea Stipoc, Manastirea Cerbu.

• Situri arheologice: cetatea Medievala de la Enisala, situl arheologic Orgame – Argamum, fortificatia Romana - Babadag, cetatea Noviodunum, cetatea Garvan-Dinogetia, situl arheologic Halmyris, cetatea Troesmis, cetatea Arrubium, cetatea Aegyssus, cetatea Salsovia, cetatea Beroe, cetatea Proslavita, cetatea Ibida.

• Case memoriale si monumente: casa Panaghia, casa Panait Cerna, Enisala-Gospodaria Taraneasca "In Situ", monumentul Paleocrestin din Niculitel, geamia catedrala "Azzizie", monumentul Independentei din Tulcea, farul din Sulina.