Sirnea - primul sat turistic din Romania, veche asezare de pastori, ofera o deschidere magnifica, atat spre creasta Pietrei Craiului, cat si spre masivul Bucegi.

Complexul ''Valea cu Struti'' este situat in Pasul Rucar Bran, in comuna Fundata, satul Sirnea, vine in intampinarea celor ce iubesc muntele si zonele pitoresti cu o oferta ce sigur nu poate trece neobservata. Dat in folosinta la data de 01.05.2002, complexul este proiectat si construit la cele mai inalte standarde in materie de confort.

“Valea cu Struti" are un numar de 14 camere duble si trei apartamente, precum si un restaurant de aproximativ 100 de locuri. Camerele sunt dotate fiecare cu grup sanitar propriu, televizor, frigider, balcon. Decorul interior este modern si confera o senzatie de caldura locului.

Tot in incinta imobilului se gasesc o sala de jocuri, o sala de sport si o sala de sedinte. Complexul Turistic "Valea cu Struti" este cotat de catre Ministerul Turismului cu trei stele iar restaurantul a fost incadrat in categoria I.

In cadrul meniului, binenteles ca veti gasi preparate din carne de strut, dar si de pui, peste, vita, porc si nu numai. Meniul diversificat are la baza mancaruri din bucataria romaneasca si internationala.

Complexul ''Valea cu Struti'' are in dotare un teren de tenis pe zgura, teren de fotbal, un helesteu unde se poate practica pescuitul sportiv si inedit pentru multi o ferma de struti, aceasta fiind una dintre principalele atractii. Se pot organiza excursii, drumetii, mese festive, receptii, conferinte, focuri de tabara, plimbari cu sania, cu caruta, paint-ball, tiroliana.