Situat in imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf va asteapta sa ii fiti oaspete in orice perioada a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinatia ideala atat pentru oaspetii in tranzit cat si pentru cei care doresc o vacanta minunata.

Restaurantul Taverna Lupilor alaturi de crama va asteapta intr-o atmosfera rustica intregita de instrumentisti populari. Meniul bogat in „bucate traditionale” si nu numai, va invita sa va incantati prieteni sau partenerii de afaceri. Tot aici puteti organiza diverse evenimente speciale: nunti, botezuri, degustari de vinuri si chiar training-uri

Hotelul Wolf 1 prin simplitate si eleganta ofera servicii de inalta calitate pentru relaxarea si odihna oricarui oaspete. Clasificat la categoria 3* hotelul asigura conditiile unui sejur de neuitat.

Bowling-ul si biliardul contribuie cu succes la completarea cartii de vizita a complexului Wolf, oferind posibilitatea organizarii de turnee interne si internationale precum si petrecerea unor seri placute alaturi de cei dragi.

Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel Wolf 2. Prin serviciile pe care vi le oferim, intentionam sa indeplinim toate cerintele si exigentele dumneavoastra pentru a aduce un plus de valoare sederii dumneavoastra in hotelul nostru. Hotelul pune la dispozitie: 40 camere duble, 10 camere duble deluxe, 2 apartamente, 2 apartamente deluxe (jacuzii, semineu), 2 camere pentru persoanele cu handicap.

Combinatia idela intre nou si traditional Complexul Wolf va asteapta la portile Branului.