Complex turistic medieval UNGLERUS Biertan

Complexul turistic medieval Unglerus va invita sa va bucurati de atmosfera timpurilor trecute, in splendidul peisaj arhaic al comunei Biertan, inconjurat de dealuri line, pline de verdeata. Comuna Biertan este situata la 80 km de municipiul Sibiu, in partea de nord a judetului. Accesul in comuna se poate face pe drumul judetean ce deriva din DN14, Sibiu-Medias-Sighisoara, la 10 km de bifurcatie.

Complexul Unglerus este amenajat intr-un imobil datand din secolul al XVII-lea, imobil ce apartine zidului exterior de aparare al bisericii fortificate.

Pensiunile Unglerus 4*, Michael 4* si Thomas 3*, sunt imobile reamenajate in stil medieval si pun la dipozitie 24 de camere (duble, junior suite si apartamente). Camerele sunt dotate cu TV, minibar, grup sanitar propriu cu cabina de dus cu hidromasaj sau cada.

Complexul Unglerus mai ofera oaspetilor sai si un restaurant unde se pot servi bunatati traditionale romanesti, teren de joaca pentru copii, receptie 24 de ore din 24, spectacole medievale, concert de orga sau degustari de vin. Sala de conferinte are o capacitate de 40-50 locuri si este dotata cu toata aparatura necesara. Va oferim pachete promotionale teambuilding, evenimente indoor si outdoor.