Cheile Gradistei este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala si este format din doua hoteluri si 7 vile rustice. Cele 133 camere ale complexului va ofera privelisti panoramice deosebite, pentru 90% din camerele de oaspeti si apartamente.

Punctul forte al complexului turistic Cheile Gradistei, restaurantul este renumit pe plan international, dupa difuzarea documentarului Discovery Channel. Prin mijlocul restaurantului curge un rau de munte. Apa lui curgatoare pune in miscare o mica moara de lana. Restaurantul rustic are o capacitate de 400 de locuri. Aici este locul unic unde puteti savura vinuri vechi sau sa gustati din platourile cu mancare traditionala romaneasca.

Complexul Cheile Gradistei va pune la dispozitie locul ideal pentru efectuarea unui teambuilding. Acesta duce la crearea de legaturi solide intre angajati, cresterea eficientei si realizarea unui mod de lucru agreabil.

Daca aveti nevoie de cateva ore pentru a va rezolva anumite probleme, pentru a merge la cumparaturi sau pur si simplu sa va relaxati, copilul dumneavoastra poate ramane la noi in siguranta, fiind supravegheat si antrenat in diverse jocuri create de noi. Oferiti copiilor dumneavoasta o minivacanta in cadrul complexului Cheile Gradistei. Pentru ei exista un teren special de joaca, cu toate dotarile necesare.