Complex Turistic CHEILE GRADISTEI Fundata


Fundata Bran-Moeciu

37762 Vizualizări
2 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Noul complex turistic Cheile Gradistei Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km de complexul Cheile Gradistei din Moeciu, pe un platou din zona Fundata. Locul se bucura de o panorama impresionanta asupra muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.

Complexul Cheile Gradistei Fundata are o capacitate de 330 de locuri, in cele 158 de camere din hotelurile si vilele: Hotel Bucegi, Hotel Piatra Craiului, Vila Pinul, Vila Molidul, Vila Bradul, Vila Carpenul, Vila Frasinul, Vila Paltinul, Vila Alunul, Vila Fagul, Vila Brandusa si Vila Bujorul. Pentru serviciile de masa si pentru afaceri, complexul dispune de un restaurant cu 700 de locuri si un centru de conferinte.

In cadrul complexului Cheile Gradistei din Fundata, va invitam sa va relaxati in cadrul pubului situat la etajul superior din cladirea cu restaurantul. Aici aveti posibilitatea sa savurati produse de bar si cafenea, sa jucati biliard sau tenis de masa.

Noul Centrul SPA din complexul Cheile Gradistei din Fundata este situat langa Hotelul Bucegi si va pune la dispozitie: piscina, jacuzzi, cromoterapie, masaj,  sauna uscata si umeda, vestiare si dusuri, cafe-bar.

Pe langa centrul SPA din complexul Cheile Gradistei Fundata va invitam sa beneficiati de serviciile de agrement din complexul Cheile Gradistei din Moeciu: fitness si relaxare, volei pe iarba, minifotbal pe iarba, tenis de camp pe zgura pe cele 2 terenuri proprii complexului, teren de joaca pentru copii, schi si snowboard pe partia proprie de schi (grad de dificultate usor), transport teleschi, biciclete mountainbike, plimbari cu sania sau trasura trasa de cai, plimbari off road cu masini de teren.