Complex Pensiuni PADINA URSULUI Fundata

Fondat in anul 1999, prin decizia familiei Marian Radoi de a renunta la o viata agitata  intr-o metropola aglomerata, Complexul Padina Ursului, compus din pensiunile Padina Ursului 1, Padina Ursului 2 si Poiana Bradului va asteapta cu drag, in localitatea Fundata, situata la o altitudine de 1380 m, de-a lungul culoarului Rucar-Bran.

Complexul va sta la dispozitie cu un numar de 36 de camere repartizate astfel: 17 camere twin, 15 camere matrimoniale si doua apartamente, restaurant 90 locuri, bar, o sala de conferinta de 100 locuri, o sala de conferinta de 30 locuri, o sala de conferinta de 20 locuri, biliard, masa tenis, centru SPA-piscina acoperita, sauna, jacuzzi, sala fitness.

Pentru evenimente deosebite, nunti, botezuri, team building, va punem la dispozitie un numar de 55 de camere impreuna cu pensiunile Piatra Alba 10 camere si Casa Sandu 9 camere.

Obiectul principal de activitate  este organizarea de evenimente corporate, indoor si outdoor, mese festive, cursuri vanzari, lansari produse, aniversari.

Activitatile outdoor de genul tiroliana, punte suspendata, treasure hunting, paintball, tir cu arcul, plimbari cu jeep off road, atv, booghie, sunt organizate de catre noi impreuna cu specialisti instruiti si autorizati.

Pentru mese festive dispunem de instalatii de sonorizare si lumini specifice unui club, precum si de colaborarea cu tarafuri de lautari.