Poiana Brasov este unul dintre cele mai frumoase si importante statiuni montane de ski din Romania.

Complexul Monterai, situat chiar la intrarea în Poiana Braşov în Poiana Mică, la 12 km de Brasov, la o altitudine de 1200 m, este o adevarata oaza de relaxare invitandu-va într-un spaţiu elegant, generos, liniştit şi complet dotat pentru odihnă sau organizarea evenimentelor Dvs.  

Vă punem la dispoziţie doisprezece vile, ce se remarcă prin amenajări şi decoraţiuni deosebite. Va oferim un ridicat grad de confort şi siguranţă, o atmosferă relaxanta şi condiţii speciale de cazare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier de inalta calitate, precum si fotolii/canapele din piele, TV/LCD, frigider minibar, cabină de duş/jacuzzi, uscător de păr. Fiecare vilă dispune de spaţiu verde, terasă la parter şi balcoane la etaje, oferind accesul la o minunată privelişte asupra Poienii Mici.

Va oferim parcarea pazita în curtea interioară a complexului.

Restaurantul Monterai vă aşteaptă într-un decor minunat să degustaţi specialitatile maestrului bucătar. Putem organiza petrecerile Dvs. fie acestea nunţi, botezuri, banchete sau diverse aniversări, într-unul dintre cele mai frumoase şi idilice decoruri din Braşov. Sala mare cu o capaciate de pana la 300 de persoane are un stil elegant îmbinând lemnul cu marmura şi mobilierul din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din brocart, ceasul cu pendulă şi sfeşnicele întregesc o imagine idilică. Sala mică de la primul etaj are o capaciatate de până la 60 de persoane si este perfecta pentru aniversari sau petreceri pentru un numar de persoane mai restrans.

Sala de conferinţa are o capacitate de până la 160 de persoane. Este dotată cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri în serie, DVD, acces gratuit la internet wireless si acces la terasă cu panoramă asupra Poienii Mici. Un plus de eleganţă aduc materialele ce decorează sala, spoturile, şemineul, draperiile din brocart. Cele două balcoane ale sălii invită participanţii la un moment de relaxare, oferindu-le cea mai frumoasă panoramă asupra Poienii Mici.

Structura Complexului Monterai se adaptează perfect la nevoile producătorilor auto şi moto, dealerilor şi partenerilor acestora, asigurând spaţiu necesar şi suficient- atat în curtea interioară precum si în restaurantul complexului- pentru expunerea autoturismelor, diferitelor echipamente sau a motoarelor.