Complex MODERN Mamaia


Mamaia

3020 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

PRIMUL ALL INCLUSIVE DIN MAMAIA, cu o experienta de 8 ani!

Situat in nordul statiunii Mamaia, in zona verde, la 50 m de apa marii, Complexul Modern are o pozitie privilegiata, fiind perpendicular pe Marea Neagra si oferind astfel posibilitatea de a vedea spectacolul magnific al rasaritulul de soare. In imediata vecinatate a hotelului se afla promenada falezei care este si cea mai eleganta zona a statiunii Mamaia, cu multiple posibilitati de distractie si divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

Hotelul Modern dispune de 173 camere: 153 camere duble, 16 garsoniere şi 4 apartamente, dotate cu: televizor LCD racordat la cablu, telefon internaţional, frigobar, aer condiţionat, seif, uscator de par, halat de baie şi papuci etc.

Va puteti relaxa la piscina de adulti, dar si de copii, unde accesul este gratuit. In imediata vecinate a hotelului se afla terenuri de minigolf si tenis si un spatios loc de joaca pentru copii.

Complexul functioneaza in regim all inclusive, asigurand mesele si bauturile atat in restaurantul propriu cat si la barul de pe terasa piscinei. Acest pachet include si accesul la plaja privata a hotelului.