Complex Hotelier EDEN Predeal


Str. Neagoe Basarab, nr.7 Predeal

15786 Vizualizări
3 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Localizat intr-un peisaj incantator, la marginea padurii, Complexul Eden*** din statiunea Predeal va ofera un confort deosebit, intr-o atmosfera calda si intima la preturi rezonabile. Camerele complexului sunt modern decorate, dispun de TV- cablu, minibar, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie.

Structura complexului: Camere single, Camere duble, Garsoniera, Apartament, Apartament cu hidromasaj, Apartament cu Jacuzzi, Suita (4 persoane), Duplex. Apartamentele au si o canapea extensibila sau un pat suplimentar.

Cele 5 sali de conferinte, dotate complet, fara stalpi, cu lumina naturala , mobilier modular, au capacitatea de 12, 35, 50, 100 respectiv 200 de locuri.

Restaurantul este elegant si are o capacitate de 150 de locuri, terasa-restaurant de 250 de locuri iar barul - internet cafe - 30 de locuri. Restaurantul dispune si de un separeu intim, cu o capacitate de pana la 50 de persoane.

Facilitati : 5 sali de conferinta (12, 35, 50, 100 respectiv 200 de locuri), parcare gratuita (supravegheata video ), room service (cu taxa suplimentara de 5 lei/comanda, intre orele 08-22), telefon, televiziune prin cablu, Internet Wireless gratuit (acoperire tot complexul), safe depozit ( la receptie cu acees intre orele 08-22 ), garderoba ski, masaj ( cu programare ), Internet cafe cu acces gratuit.