Egreta Resort se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Resort, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

Proprietatea este situata intr-un spatiu generos, pe malul canalului Uzlina, si dispune de 6 bungalouri cu cate 2 camere duble spatioase fiecare; inca 4 camere duble la etajul unuia dintre bungalouri si alte 5 camere in cladirea restaurantului.
Toate unităţile de cazare au aer condiţionat, acces gratuit la internet wireless, balcon sau terasă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele unitati au o chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde şi frigider.

Restaurantul complexului Egreta serveşte specialităţi de peşte, precum şi mâncăruri cu specific internaţional şi românesc. În fiecare zi este oferit un mic dejun bogat. În timpul verii, oaspeţii pot lua masa pe terasa proprietăţii sau se pot relaxa în grădina. Egreta Resort are şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi.

Sunt disponibile facilităţi de grătar, iar copiii se pot distra la un loc de joacă.

La cerere, se pot organiza diverse excursii cu ghid în barcă şi activităţi de pescuit şi birdwatching pe lacurile din zona sau pe Dunare. Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa.

Oaspeţii de la Egreta Resort pot folosi gratuit terenul de tenis. Terenul este accesibil la orice ora, fiind dotat cu instalatie de nocturna.
Vă rugăm să reţineţi că tarifele nu includ taxa de intrare în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

La un cost suplimentar se oferă servicii de transfer de la/la Murighiol. În sat este disponibilă o parcare privată.

Periodic se organizeaza evenimente la care va invitam sa participati (initiere in caiac, concursuri de pescuit stationar si spinning pe incintele din apropiere sau pe lacurile naturale si canale, trasee in inima deltei sau cu iesire la Marea Neagra, concursuri de tenis de camp, initiere tenis de camp)

Va asteptam in acest colt de paradis unde natura se intalneste cu civilizatia!