Magia ritmurilor variate te incanta, animatoarele te ametesc, shot-urile te incalzesc, cocktail-urile te indulcesc, surprizele te vor bucura iar atmosfera te va invalui intr-o poveste de neuitat spusa doar in MAYA incapand cu ora 21:00 pana dimineata in zori, de Marti pana Sambata inclusiv pe Calea Mosilor, nr 138. Daca vrei sa iesi cu prietenii in oras, Maya este locul ideal unde simti ca in fiecare seara este propria ta petrecere.

Clubul Maya incita si uimeste in primul rand prin conceptul din care s-a nascut...granita dintre nobil, extravagant si underground. Cum pasesti in lumea Maya esti imbratisat calduros de draperii vaporoase, tapet luxos, miresme sofisticate, lampadarele te incalzesc cu lumina imbietoare facandu-te sa te simti invitat sa cobori deja relaxat scarile ce te conduc si mai adanc in inima clubului Maya. Treptat, usor observi cum haina peretilor se rupe, se transforma, ducandu-te incet si sigur intr-o poveste ce devine din ce in ce mai incitanta.

Deja placut impresionat si cucerit de o atmosfera ce parca te vrajeste observi separeul pe dreapta special creat pentru discutii lungi si savuroase, lampadarul vechi te vegheaza cum te intorci si te indrepti direct in locul pe care ai venit sa-l explorezi si dornic de o seara ideala intri in inima clubului Maya unde atmosfera calduroasa te relaxeaza, muzica pe care deja o auzi te uimeste prin hiturice iti fac sufletul sa tresalte, varietatea ritmurilor te incanta nelasandu-te sa te asezi comfortabil pe canapea.

Cand te hotaresti sa comanzi ceva care sa te racoresca observi placut impresionat ca preturile sunt pe gustul tau si al oricarei persoane care ar putea veni cu tine, ventilatia isi face treaba de minune ceea ce te relaxeaza complet si te pregateste pentru o seara de neuitat pe care nu te gandeai ca o poti trai....placut impresionat deja te gandesti ca aici poti sa iti inviti prietenii la propia petrecere pentru ca locul este perfect pentru un party de zile mari. Te interesezi un pic si afli ca in fiecare Marti, Miercuri si Joi te asteptam cu atmosfera incendiara, senzualitate si distractie maxima Lap Dance si Striptease Party unde PETRECERILE DE BURLACI sunt la ele acasa, mistic, tentant, afrodisiac...fete senzuale, atmosfera incendiara, distractie garantata si multa voie buna pana dimineata in zori, vino si tu daca vrei sa ai o seara de neuitat.Vineri te asteptam la "All Time Hit's Party cu super oferta de 69 lei sticla de.." unde hit-uri din toate
timpurile te vor tine in picioare pana dimineata, iar in fiecare Sambata te asteptam la Happy Birthday Party cu reducere 25% pentru aniversari, shot-uri din partea casei si garantia unei seri magnifice...nu mai sta pe ganduri si hai in Club Maya. Daca sunteti dornic sa va simtiti bine sunati la 0769.778.644 si rezerva-ti o masa.Intrarea este libera, rezervarea este gratuita si NU exista consumatie obligatorie. Te asteptam cu drag pe Calea Mosilor, nr 138(zona Mosilor vechi).