Povestea Kudos Beach incepe in 2001, anul in care Romania incepea sa simta briza curentului progressive house. O scena aproape inexistenta, cea a muzicii electronice, atragea la evenimente de profil un public constant, o gasca mai bine zis, pentru ca toti ne cunosteam intr-un fel sau altul, chiar dupa haine sau numai din priviri. O perioada underground in care nu existau promoteri, radiouri, branduri, campanii, corturi, scule, internet, social networking sau trenduri. Exista numai muzica, elementul comun ce inchega acea mica si frumoasa comunitate la week-end-urile insorite de la mare.

Dupa un prim an sustinut de DJ romani si cativa DJ din Ungaria, 2002 a venit ca o bomba. Cei mai mari DJ ai lumii au venit pe litoral, Dave Seaman, Lee Burridge, Sander Kleinenberg si chiar idolul multora dintre noi, Sasha! Acest nou val de vedete internationale a generat un plus de clubberi veniti special pentru petrecerile din week-end de la mare, ce poposeau neconditionat pe Kudos, pentru un after-hours de calitate sustinut de Rosario Internullo, Kool sau Pagal.

Din 2003 incolo urmeaza o continua crestere a numarului de fani veniti la mare in week-end, multi dintre ei special pentru Kudos Beach. Concomitent cu schimbarile din peisajul muzicii electronice, au inceput sa apara si pe Kudos nume mari care sa creeze adevarate super-party-uri pe plaja care tindea sa devina emblema tuturor clubberilor din Romania. Lee Burridge, Nick Warren, Ricardo Villalobos sau Ali Dubfire de la Deep Dish au demonstrat ca nu trebuie sa fii intr-un superclub pentru a te distra, ci trebuie sa existe spiritul comunitatii prezente pe Kudos. Amintiri de neuitat pentru miile de petrecareti din acei ani.

Mini-vacanta anuala de 1 mai, supranumita “Revelionul clubberilor”, a jucat un rol important in consolidarea Kudos Beach ca cel mai important brand din Mamaia. Desi vremea poate fi inselatoare si de cateva ori a fost necesara instalarea unui cort pentru a ne feri de ploaie, plaja Kudos a fost an de an arhiplina. Recordul ultimilor ani, in special 2010 si 2011, cand peste 5000 de oameni au fost prezenti la seturile lui Pagal, Kool, Adrian Eftimie sau Mahony, arata cat de mult a evoluat Kudos Beach. De la o masa cu doua playere si cateva sezlonguri la un pupitru profesional unde orice DJ roman viseaza sa ajunga si canapele confortabile, spatiu sa dansezi si multe zambete pe metru patrat.

Pentru vara 2014, Kudos Beach are in fiecare week-end petreceri senzationale cu DJ romani si straini. Surprizele nu vor lipsi, de la petreceri cu spuma la aparitii neanuntate ale unor vedete internationale. Muzica merge non-stop de vineri seara pana luni dimineata. Kudos ramane punctul comun de intersectie al clubberilor, atat veteranii care au fost cu noi de 12 ani incoace, cat si bobocii, care descopera pentru prima oara magia acestei plaje minunate!

Kudos Beach. Legenda continua!