Clubul/terasa Fabrica este situat la 15 minute de mers pe jos de la  Piata Unirii (pe strada 11 Iunie nr. 50) si incorporeaza, sub conceptul  “Fabrica Urban Resort”, tot ce ii trebuie unui tanar (si nu numai) pentru a se putea relaxa si a-si satisface pasiunile sportive urbane.

Pub-ul Fabrica este deschis pe tot parcursul anului si include: doua sali principale (120 de locuri / 280m²), doua baruri complet utilate, bucatarie complet utilata, cuptor de pizza cu lemne, biliard, darts, foosball, TV, climatizare.

Sus la etaj gasesti spatiul destinat clubului Fabrica, un adevarat venue pentru unele dintre cele mai importante concerte care au loc in Bucuresti la nivelul indoor. Capacitate 800 de persoane, spatiul dispune de o acustica foarte bine pusa la punct si de parte tehnica proprie. Acceseaza www.fabrica-club.ro pentru a fi la curent cu toate evenimentele care se vor desfasura in locatie in viitorul apropiat.

Terasa Fabrica este deschisa pe tot parcursul verii si include: bar complet utilat, bucatarie complet utilata, zona acoperita (50 de locuri), zona neacoperita (150 de locuri), climatizare cu vapori de apa, TV, ecran de proiectie (24m²), slackline, panou de basket, zona pentru copii (cu trambulina, leagane si tobogan).