Bistro MARTTINEZ Mamaia

Situat in Mamaia Nord, Bistro Marttinez ofera o experienta completa de vacanta si buna dispozitie, fiind locul ideal pentru a va petrece intreaga zi.

Veti descoperi o plaja amenajata cu 300 de sezlonguri, un beach bar si un bistro-restaurant elegant unde puteti descoperi cele mai gustoase midii, stridii, fructe de mare, peste, salate, paste proaspete, burgeri reteta proprie, deserturi delicioase, alaturi de o gama extinsa de vinuri, prosecco si sampanie.

In fiecare sambata si duminica, Bistro Marttinez va ofera un Live Cooking culinar de exceptie. Veti putea admira, alege si savura diverse sortimente de peste proaspat la gratar sau cele mai bune midii pregatite special de bucatarul sef.

Pop-up Store by Marttinez Beach este un nou concept care imbina saptamanal colectia vestimentara a unui designer roman cu diverse gadget-uri sau obiecte must-have de ultim moment, devenind astfel unul din hot-spot-urile locatiei.

Atmosfera relaxanta, muzica atent selectionata, alaturi de staff-ul prietenos si serviciile de inalta calitate, se regasesc pe toata durata zilei, oferind astfel placerea unei zile memorabile.


Marttinez Beach - de la rasarit pana la apus
Marttinez Bistro - zilnic de la 8.00 la 23.30
Marttinez Dinner & Friends – vineri si sambata de la 20.00 la 02.00