A fi membru unui centru de fitness si sanatate este o decizie importanta in viata fiecaruia. Va invitiam sa aflati mai multe despre cum va puteti imbunatati viata si sanatatea fiind membru la Atlantis Fitness & Lifestyle. Totul are legatura cu scopurile, dorintele si visele dumneavoastra pentru o viata mai buna.

Si asta nu e tot! Noi ne-am gandit si la copiii dumneavoastra si am infiintat  Atlantis Kids Fit & Fun. Aceasta unitate sportiva asigura un mediu propice de desfasurare a activitatilor fizice pentru copii, fiind un loc sigur si distractiv. Pentru ca atunci cand te alaturi centrului  Atlantis Fitness & Lifestyle, iti iei un angajament sa profiti mai mult de viata ta si de cea a familiei tale.

De mai mult de 10 ani ne-am dedicat sa ajutam oameni ca tine sa-si traiasca viata din plin. Noi suntem de parere ca o ora petrecuta in centrul  Atlantis Fitness & Lifestyle poate afecta in mod pozitiv celelalte 23 de ore.

Din momentul in care deveniti membri  Atlantis Fitness & Lifestyle va puteti bucura de piscina interioara si exterioara, echipament de fitness de ultima generatie, instruire cardio si de rezistenta sau cursuri de exercitii high-energy.

Deasemenea va oferim servicii de masaj, sauna si Jacuzzi pentru a va putea relaxa. Totul este construit, planificat si dus la indeplinire in termenii si conditiile dumneavoastra. Totul cu scopurile dumneavoastra in minte.