Cafeneaua Aromaroma vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou concept pe piata din Romania.

Aici va puteti bucura de aroma unei narghilele intr-un cadru intim si special conceput pentru a crea o atmosfera orientala. De asemenea, aveti posibilitatea de a savura, pe langa bauturile clasice, o varietate de ceaiuri orientale aduse din tari ca Japonia, China sau Germania.

Noutatea pe care o aducem este ca aceasta cafenea are in incinta ei si un magazin de narghilele si ceaiuri, de unde puteti cumpara atat narghilele, accesorii narghilele, carbuni ?i arome cat si accesorii si seturi pentru ceai.

Cafeneaua si magazinul sunt situate in zona centrala a Bucurestiului, in apropiere de Piata Romana, pe Str. Popa Tatu nr. 61. Va punem la dispozitie 3 saloane (roz, verde si galben) si o terasa frumos amenajata, cu un total de 80 de locuri, alaturi de care beneficiati si de locuri suficiente de parcare.

Pentru a simplifica accesul la produsele oferite de magazinul nostru, acum le puteti vizualiza si comanda direct de pe internet, prin intermediul magazinelor virtuale de ceai (www.hailaceai.ro) si de narghilele (www.narghilea.ro) .