Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania. Aqua Magic se remarca in primul rand prin pozitionarea sa, in statiunea Mamaia, prin diversitatea distractiilor acvatice si spectacolelor dedicate vizitatorilor, fiind emblematic pentru Romania.

Aqua Magic iti dezvaluie secretul unui concediu de exceptie, distractia la maxim!

Aqua Magic ofera distractie la maxim inca din anul 2003, fiecare sezon oferind atractii acvatice moderne si multa adrenalina. 

Parcul ofera vizitatorilor oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora cat si dorinta de aventura si adrenalina a altora.

Aqua Magic va ofera 14 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratati! Waterplayground si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor, se remarca prin multitudinea de mini-topogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River iubitorilor de relaxare, iar pentru curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.