mircea dascalu 12 years ago

am fost aici cazat si m-am simtit f bine. S-au schimbat proprietarii. E cu totul alt hotel.va recomand

Buhaiescu Andrei 12 years ago

foarte dragut hotelul de mancare nu mai zic, fratilor se merita!!!!

Simona Gherghe 12 years ago

am fost de Craciun si am fost foarte surprinsa de raportul caliate / pret, servicii fff bune bravooo

Tabacaru Dorian 12 years ago

e un hotel cochet are ceva de spus .... restaurantul foarte primitor

Zinea Alexandra 12 years ago

foarte confortabil si de curatenie nu mai spun in sfarsit dupa cateva experiente neplacute in Predeal am gasit un hotel unde pot sa merg linistita in vacanta

Laura Trebea 12 years ago

de Paste am fost aici un grup de 4 camere , au fost foarte grijulii cu noi in camere am primit oua rosii si cozonac , ffff dragutz din partea conducerii , multumim

STOICA ANDREEA 12 years ago

Am fost la acest hotel la recomandarea unor amici din Iasi si m-am simtit bine ,personalul foarte politicos , plus ca am benebiciat si de biciclete GRATUIT pentru a ne plimba in aer liber ...... o sa revin desigur !!!!!!!!!!

Balcuteanu Alina 12 years ago

am fost de multe ori cazati la acest hotel,este nemaipomenit de frumos si curat,servicii de buna calitate si preturi acceptabile.Cu siguranta vom mai merge.

CERNAT ANGELA 11 years ago

Am fost de curand in acest hotel m-am simtit super bine..mancarea buna..confortabil..curatenie tot timpul.. servicii foarte bune.Bravoo tineti-o tot asa. VA RECOMAND ACEST HOTEL

Amalia 11 years ago

Am ajuns la acest hotel involuntar , la o conferinta organizata de firma la cre lucrez , am vazut in acei oameni la staff ma rever multa daruire dorinta in a ne satisface orice dorinta , in concluzie excelent !! PS: stiu ca firma noastra a mai comandat inca 9 conferinte fabulos !!!!

Alin DK 8 years ago

hotelul e ok pana cand vine o "tanti"de la curatenie intra face patu si cand pleaca I se lipeste ceva de mana(in cazul meu 100 euro si 100 ron).....bulangereala.

Andreea Cristea 7 years ago

Am ales acest hotel pentru seriozitatea de care dau dovada inca de la inceput. Camerele erau spatioase, ofereau un cradru intim, si mai ales erau curate. Baia, de asemenea arata foarte bine si am fost impresionati mai ales de pozitia hotelul fiind foarte aproape de partie, ceea ce pentru noi era un avantaj foarte mare. Personalul amabil ne-au creat conditiile necesare pentru a avea o vacanta minunata. In ceea ce priveste mancarea, sunt foarte multumita.

Post a comment