john 11 years ago

am niste prieteni care ar dori sa inchirieze clubul dvs pe un termen mai lung , ei ofera 4700 de euro pe luna .

ina 9 years ago

muzica buna, atmosfera super, servicii de calitate, preturi rezonabile=Club Maya. combinatia perfecta pentru o seara reusita cu prietenii. va mai vizitam!!!

Club MAYA Bucuresti 9 years ago

Ne bucuram tare mult ca v-ati simtit bine, va asteptam cu drag oricand, pe 21.01.2012 este aniversarea Clubului, implinim 3 anisori, o sa fie super petrecere si toata lumea este invitata. O zi superba Club Maya

lia 9 years ago

chiar un club misto unde m'am distrat maxim! se mai organizeaza seri tematice?

Club MAYA Bucuresti 9 years ago

Multumim frumos si va mai asteptam. Seri tematice avem asa: marti - lap-dace, miercuri - VIP party, joi - striptease feminin si lap, vineri - clubareala cu reduceri de 50% la st de whisky si vodka, sambata - all time hits, duminica - stand up comedy. Club Maya.

Sedric 8 years ago

Vineri reduceri 50% ... ???????? Sticla de vodka costa 120 lei (redusa!!!!). Daca mai iei si 1-2 sticle de suc langa vodka ajungi la preturi la fel sau chiar mai mari decat in centrul vechi. Deci este o vrajeala cu reducerea. Sa inteleg ca o sticla de vodka (in afara de vineri) costa 240 LEI??? Mai bine merg in centrul vechi!

Adi 8 years ago

Ne pare rau ca v-au dezamagit ofertele noastre, dar nu cred ca gasesti in Centrul vechi sticla de vodka Absolut sau Finlandia la litru la pretul de 120 de lei, aceasta oferta fiind doar una din ofertele de Vineri iar daca aveti placere sa ne mai vizitati o sa constatati ca orice sticla de whiskey, vodka sau tequila este la jumatate de pret, spre exemplu o sticla de J&B este 91 de lei, o sticla de Jack Daniels este 105, tequila Camino este 96 de lei..etc.

Danyel Bitan 7 years ago

super club si super oameni zisi patronii.

Post a comment