flower 9 years ago

foarte frumos filmuletul. am auzit ca si mancarea e de vis. cand venim la mare, va vizitam in mod sigur! :)

KAMELIA 9 years ago

frumos filmuletu,din intimplare ma uitam la LTVsi am dat peste domnul DAN PAUCA,care cu ardoare povestea despre intimplarile petrecute pe navele de croaziera ,domnule DAN abia astept sa pregatesc si eu acea inghetata minunata ,baked alaska,si baiatul,meu este bucatar lucreaza in Anglia si el stie la fel ca si dv-voastra retete minunate ,va doresc clientii citi mai multi si spor in tot ce inteprindeti .LA BUNA VEDERE CU MULT RESPECT VA SALUTA KAMELIA.

KAMELIA 9 years ago

SCUZE CA V-AM BOTEZAT DOMNULE DRAGA DAR ERAM ABSORBITA DE RETETA DE INGHETATA.

sara 9 years ago

aici am mancat cele mai bune crepes suzettes. :)

Mihai 9 years ago

Nu aveti si preturi pentru acest restaurant?

Noli Serban Traian 8 years ago

Restaurantul meu favorit din Mamaia. Mancare buna, servire ireprosabila, muzica excelenta, cea mai frumoasa terasa de pe intreg litoralul. Recomand tuturor sa mearga inainte de apus, pentru a se bucura de o priveliste unica.

Patru Adrian 6 years ago

Eu am mancat, la Chevalet, cel mai bun biftec tartar de pana acum. Bune de tot sunt si coastele si porcul shank (parca asa ii zice). Am schimbat cateva cuvinte cu personalul si chiar cu dl. Pauca si mi-am dat seama de ce e mancarea asa de buna. Pentru ca ei sunt niste oameni fascinanti. E bine de tot la Chevalet si ma bucur ca mai exista asemenea localuri. Jos palaria, domnule Nelu Pauca, am sa revin cu bucurie la dvs.!

Post a comment