CINE SUNTEM?

VideoGuide este un serviciu inovator de promovare a tuturor atractiilor de interes turistic din România si a fost creat pentru ca oricine sa poata vedea online orice destinatie înainte de a ajunge la ea.

Atlas Media Promotion a lansat pe data de 1 Mai 2009, videoguide.ro - ghidul video al Romaniei. Compania noastra este formata din echipe specializate in imagine film, regie film, IT, marketing, vanzari. Profesionalismul ne impune sa acordam o importanta deosebita detaliilor si, de asemenea, sa situam pe primul plan relatia cu clientii si utilizatorii site-ului.

CE FACEM?

VideoGuide inseamna prezentari video ale intregii tari, pornind de la puncte de interes turistic (hoteluri, restaurante sau baruri/cluburi, centre sportive, de relaxare si spa) si incluzand atractii turistice, astfel incat utilizatorii vor descoperi sau redescoperi adevaratele valori ale Romaniei.
VideoGuide pune la dispozitia vizitatorilor sai filme de prezentare profesionale de calitate High Definition.

“Cauta si descopera cele mai frumoase locuri din Romania!” Sub aceasta deviza s-a nascut VideoGuide.

PENTRU CINE?

Suntem aici  pentru oricine se pregateste de o calatorie, de o noua aventura.

Ne adresam celor care vor sa descopere locuri, oameni, lucruri noi.

Suntem prezenti pentru toti cei care vor sa arate si celorlalti locurile pe care le-au vizitat si de care sunt legati prin amintiri placute.

De la Brasov la Bucuresti si curand in toata tara, am pornit la drum cu tot ce ne-a atras atentia si merita vazut. VideoGuide a fost creat pentru ca tu sa poti descoperi Romania cu un simplu click. Totodata,  iti redam cu exactitate printr-un pachet de filme, locul sau locatia pe care vrei sa o vizitezi. Astfel, primesti  o imagine de ansamblu clara a orasului, obiectivelor turistice, hotelurilor, restaurantelor, cluburilor din Romania.

OBIECTIV

Obiectivul nostru este sa aducem o reala contributie in dezvoltarea turismului romanesc, la nivel national si international.

IMPLICA-TE!

Participa la dezvoltarea turismului romanesc!

Parerea ta este importanta pentru noi!
Scrie-ne si iti vom raspunde in maxim 48 de ore.