Tenis Club IDU, unul dintre centrele de marca din Romania ale sportului alb, este situat intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, a luat fiinta in 1990 si este afiliat la Federatia Romana de Tenis din anul 1991 cu peste 100 de sportivi legitimati. Tenis Club IDU ofera tuturor practicantilor de tenis, de la amatori, pana la profesionisti, cele mai bune conditii pentru practicarea tenisului, de la nivel de initiere pana la cel de mare performanta.

Andrei Pavel si Horia Vlad Tecau sunt doar cei mai reprezentativi jucatori constanteni care aleg, ori de cate ori vin acasa, terenurile Tenis Club IDU pentru a se antrena, pe lista oaspetilor clubului constantean aflandu-se nume de legenda ale tenisului romanesc si mondial, precum Ilie Nastase, Ion Tiriac, Florenta Mihai, Ruxandra Dragomir sau Catalina Cristea.

De la an la an, baza materiala a clubului s-a imbunatatit substantial, Tenis Club IDU avand in prezent sapte(7) terenuri de zgura in aer liber, de cea mai buna calitate, imprejmuite cu gard si dotate cu tribune, sali de pregatire fizica, tehnica si psihologica, cabinet de fizioterapie si masaj, cabinet medical, sali de relaxare, grupuri sanitare, o sala multifunctionala, sala fitness, centru de recuperare, cabinet medical. Dintre cele 7 terenuri in aer liber, trei sunt prevazute cu instalatie de nocturna si sunt acoperite pe perioada rece a anului cu un balon cu aer cald, permitand astfel desfasurarea activitatii in flux non-stop. La confortul celor care trec pragul clubului, contribuie un Bar si un restaurant cu terasa.