Unul din cele mai cunoscute puburi din Centrul Vechi al Bucurestiului, St. Patrick Irish Pub si Restaurant este construit si amenajat in cele doua stiluri de Irish Pub, Dublin Victorian si Pub Shop.

Singurul pub din Romania construit dupa adevaratul concept de Irish Pub, incepand de la design pana la servicii si atmosfera, St. Patrick a obtinut la “Premiile FOOD&BAR 2010″ locul III  in topul barurilor si puburilor din Romania, top castigat de Hard Rock Cafe.

Pana in 2011 St. Patrick era cunoscut pentru stilul de Pub Shop, iar din 2011 marind locatia aduce inca un stil – Dublin Victorian Pub. Irish Pub-ul si Restaurantul St. Patrick acum incanta clientii in aceeasi locatie cu cele doua stiluri renumite de Irish Pub si cu terasa.

St. Patrick reda atmosfera plina de viata din puburile irlandeze in aceasta combinatie datorita clientelei si serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventeaza si o experienta placuta pentru cei care vin pentru prima data.

St.Patrick este locul in care intotdeauna te vei simti bine cu prietenii tai, avand la dispozitie toate serviciile unui pub si restaurant autentic.