Salon Maioko Promenada Mall este salonul de infrumusetare si intretinere corporala cu o indelungata experienta in domeniu, complet utilat la standarde europene cu aparatura de ultima generatie si personal de specialitate, pregatit sa raspunda celor mai ridicate cerinte ale clientilor, atat femei cat si barbati.

Maioko Promenada Mall Sibiu ofera pe langa clasicele servicii de intretinere corporala, cosmetica faciala, intretinere faciala, manichiura si pedichiura, cele mai noi trenduri de hairstyling sau extensii par. De la manichiura clasica la manichiura tehnica (unghii tehnice), de la masaj de intretinere la lipomasaj cu aparate de ultima generatie LPG si  ULTRATONE –Futura Pro sau bronzare cu aparate verticale si orizontale (solar), raspundem tuturor dorintelor dumneavoastra in materie de intretinere si infrumusetare.

Salon Maioko Sibiu ofera tuturor clientilor, barbati sau femei, servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. 

De aceleasi servicii puteti beneficia si la salonul Maioko situat in Sibiu, pe strada Calea Gusteritei nr.10, langa podul Garii si Salonul Maioko de la etajul 3 al RIVER Plaza Mall Ramnicu Valcea. 

Va asteptam zilnic de luni pana duminica, intre orele 10 si 22, in incinta Promenada Mall Sibiu pentru  infrumusetare sau intretinere si pentru evenimente ca: nunti, botezuri sau diverse ocazii speciale.

“Lucram cu frumusetea si respectam sanatatea.”