Grupul  City Grill este cel mai mare operator HORECA din Bucuresti, cu capital integral romanesc si are in portofoliu urmatoarele branduri: City Grill, City Cafe, Buongiorno, Bundetot, Cantina Sport Bar, Hanu’ Berarilor si Caru’ cu bere.

Restaurantele City Grill sunt pozitionate pe piata in sfera ‘’convenience’’, cu bucatarie romanesca de o calitate foarte buna in portii generoase.

Politica de pret face ca restaurantele sa fie foarte accesibile tuturor categoriilor sociale:pe langa preturile accesibile din meniu, veti gasi oferte de pranz , cina sau meniuri special create pentru copii,studenti si pensionari.

Acest restaurant City Grill este deschis in anul 2006 pe strada Lipscani,in Centrul vechi al capitalei,la intrarea dinspre Calea Victoriei. Este un restaurant prietenos, cu decoruri din lemn si fier forjat,care ofera un spectacol culinar de neuitat,  avand bucatarie deschisa.

Dispune de 280 de locuri pozitionate si in interior si pe terasa pretandu-se si pentru organizari de evenimente.

Fie ca sunteti in pauza de masa , la o intalnire de afaceri,reprezentati o agentie de turism sau va serbati ziua de nastere impreuna cu prietenii, aici veti gasi intotdeauna  produse de cea mai buna calitate iar personalul va va primi cu caldura si profesionalism.

Puteti beneficia gratuit de serviciul de consiliere pentru evenimente apeland numarul de telefon: 0731 49 18 49.

City Grill este un restaurant pe gustul tau!