Crema Beach Mamaia - locatie situata in imediata apropiere a clubului Crema.

Plaja Crema exista in peisajul statiunii Mamaia din vara anului 2013 si se impune ca fiind una dintre plajele de reper ale statiunii Mamaia, apreciata pentru designul deosebit. Un loc plin de culoare, veti fi intampinati chiar de la intrare de palmieri exotici si o terasa din nisip unica în Romania! Dar nu te poti opri aici savurandu-ti cocktailul... ci vei pasi mai departe unde te asteapta una dintre cele mai frumoase terase de vara din statiunea Mamaia, dupa care pasesti pe nisipul fin cautandu-ti locul pe sezlong, baldachin sau pat, la doar cativa metri de mare.

Iti vei rasfata simturile in baia razelor de soare sau a marii pe muzica dj-ului rezident, in miscarile provocatoare ale celor mai frumoase animatoare de la malul marii. Personalul atent pregatit va face ca dorintele asternute pe meniu sa devina realitate. Cele mai colorate si delicioase cocktailuri, deserturi, vinuri, champagne sau preparate din cafea vor întregi si completa minunata zi insorita pe care o petreci alaturi de cei mai buni prieteni pentru tot restul verii.

Crema Beach Mamaia este The Friendly Place cum spune si mottoul brandului Crema completat de mottoul verii al plajei Live Your Summer.

Te asteptam! Vino sa-ti traiesti vara!