Phoenicia Apartments este o anexa a Phoenicia Grand Hotel si reprezinta un ansamblu de apartamente de lux ce se inchiriaza in atat pe perioade scurte cat si pe perioade indelungate. Fie ca va aflati in Bucuresti pentru afaceri, fie ca sunteti in vacanta sau doar in trecere prin capitala, Phoenicia Apartments este locul unde aveti parte de intimitatea si confortul unui camin, departe de casa.

Serviciile de inchiriere in Phoenicia Apartments sunt prompte, de calitate, oferindu-va apartamente confortabile, complet echipate, la cele mai inalte standarde. Punem la dispozitia clientilor nostri 45 de apartamente mobilate modern cu livinguri generoase, dormitoare spatioase, cu o mai multa intimitate si un ambient relaxant, bucatarii si bai complet utilate, totul la un raport calitate / pret foarte atractiv.

Phoenicia Apartments este situat in imediata apropiere a Phoenicia Grand Hotel, in zona de nord a Bucurestiului, permitand un acces rapid catre centrele de afaceri si zonele importante din Bucuresti:

Aeroportul International Baneasa - 3 minute

Aeroportul International Otopeni - la 10 minute

Baneasa Business Center - 3 minute

Casa Presei Libere - 5 minute

Centrul economico-politic al capitalei - Piata Victoriei - 10 minute

Centrul expozitional Romexpo - 10 minute