Pensiunea HERALDIC CLUB Poiana Brasov

Asezata chiar la intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov – intrarea dinspre Brasov si cea dinspre Rasnov – avand o pozitie privilegiata care ofera vizitatorului privelisti superbe spre partiile de schi de pe culmea Postavarului, culmea semeata a lacrimei Pietrei Craiului si Magura Codlei, pensiunea Heraldic Club isi doreste de la bun inceput sa constituie o nota aparte in panoplia unitatilor de cazare din zona.

Unitatea se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii, respectiv echipelor de management din firmele mari, oferindu-le sansa organizarii unor simpozioane, conferinte sau actiuni de “team building“ intr-un cadru unitar, cu toate dotarile si facilitatile necesare, intr-o atmosfera unica. Cei care vor avea dorinta de a reveni cu familia sau in grupuri mai restranse, vor beneficia si ei de toata atentia si consideratia personalului.

Pensiunea Heraldic Club are o capacitate maxima de cazare de 45 de locuri in 3 camere single, 15 double si 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu telefon, cablu TV cu PhilipsTV color (plat, wide 16:9, diagonala 72cm) , PC ( Acces Internet si Info utile), DVD/CD/RADIO, Home Cinema, Mini bar, aer conditionat, acces cartela, balcon.

Pensiunea Heraldic Club mai pune la dispozitia oaspetilor un restaurant/ bar cu o capacitate  maxima de 45 persoane, parcare in incinta unitatii (cu supraveghere video) cu o capacitate de 23 locuri, sala de conferinte (45 pers. capacitate max.), sala sauna/ jacuzzi/ masaj, sala fitness, sala jocuri (biliard, mese bridge, Play Station 2, darts), shop (cosmetice, electrice, souveniruri heraldice, arta, confectii sport), magazie echipamente sportive, terasa interioara (inchisa), terasa exterioara.