Pensiunea "Brasovu' Vechi" este insorita tot timpul zilei si ofera o panorama deosebita asupra Centrului Vechi al orasului Brasov, Bisericii Negre, Turnului Alb, Turnului Negru, Cetatii Brasov, Dealulului Warthe si asupra padurii si muntelui Tampa. "Brasovu' Vechi" beneficiaza de curte proprie cu spatii verzi, in care este amplasat un foisor din barne de lemn cu terasa pentru servit masa si parcare auto.

Din mai 2007, "Brasovu' Vechi" va ofera 14 locuri de cazare dispuse in 6 camere duble si o 1 garsoniera. Criterile si conditiile suplimentare pe care le veti gasi la "Brasovu' Vechi" se ridica la 5 stele.

Toate camerele sunt clasificate la patru stele, dotate cu televizor (cablu TV), minibar, telefon international, seif, baie proprie cu dus, mobilier clasic din lemn masiv. Camerele de la mansarda sunt dotate cu aer conditionat.

Alte faciliati: Internet wireless, salon de mic dejun, televizor, biliard profesional, dart profesional, tenis de camp (contra-cost), rummy, sah, poker game, table, carti de joc, servicii fax.

"Brasovu' Vechi" include pe langa spatiile de cazare si un Club Clasic Privat format din 2 saloane elegante si un foisor din barne de lemn, amplasat in curtea proprie.