Miciuflici Country este un colt de rai amplasat in comuna Talea, la iesirea din Breaza, si inseamna 2 case dispuse pe un teren de peste 4000mp.

Casa 1 - 'Pinga laka' - casa cu 2 dormitoare mici, living (tv+dvd+laptop cu muzica/filme +boxe)+bucatarie (dotata cu aragaz+ frigider+ cuptor microunde+ masina spalat vase+ vesela completa), baie (cu masina de spalat rufe) si terasa mare in fata casei cu masa si 2 banchete. In camere exista pat si/sau dulap/etajera.

Casa 2 - 'Foaie verde' - casa cu 3 dormitoare (1 dormitor cu pat dublu, 1 dormitor cu pat dublu+ pat copil, 1 dormitor cu canapea extensibila +2 paturi supra-etajate; fiecare camera are dulap), living (smart TV Samsung 1m+HDD 2TB cu filme/ desene/ muzica +dvd+ boxe+ consola wii) +bucatarie (dotata cu aragaz si combina frigorifica, cuptor microunde, masina spalat vase+vesela completa), 2 bai, debara (pentru depozitarea alimentelor) si o terasa mare cu masa si 2 banchete + balansoar.

In ambele case exista internet wireless gratuit. Cele 2 case pot fi inchiriate impreuna sau separat. Nu se poate inchiria o camera intr-o casa, ci trebuie sa rezervati/platiti toata casa.

Miciuflici Country are grija in principal de copii. Pentru acestia am construit o tiroliana de 100m, un loc de joaca cu leagane, tobogane, trambulina, groapa de nisip si balansoare, am vopsit gardul in toate culorile, am achizitionat o piscina gonflabila (4.7m diametru) pentru vara si fel de fel de jocuri si jucarii care sa le faca sederea cat mai placuta.

Miciuflici Country nu uita ca si adultii sunt in esenta copii. pentru acestia am pregatit o masa de pingpong, zona de volei/badminton, teren de baschet, biciclete /skiuri de inchiriat, jocuri pentru zile ploioase (Catan, remi, sah, table, carti de joc si chipsuri de poker, consola wii etc), o biblioteca cu peste 400 de carti din toate domeniile, balansoare, leagane si hamace imprastiate prin curte si multe altele.