Hotel COROANA Brasov


B-dul Republicii, nr.62 Brasov

10024 Vizualizări
2 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Coroana este primul hotel modern al Brasovului, fiind inaugurat in 1910, sub conducerea arhitectului SCHULLER. Pragul hotelului a fost trecut de nume importante ale spiritualitatii romanesti precum: George Co?buc, Cincinat Pavelescu, Lucian Blaga, Emil Cioran, Octavian Goga. Tot aici a avut loc prima sezatoare literara la Brasov, in anul 1923.

Structura camerelor: 152 de locuri in total distribuite în 76 de camere duble, 2 garsoniere si 2 apartamente.

Servicii incluse in pretul camerei: receptie 24 de ore, apel de dimineata, transportul bagajelor, seif, trasmitere de mesaje, ziare, curierat, informatii culturale si turistice, rezervare de bilete.

Servicii contra cost: rezervare parcare, telefoane, telefon si fax, internet.

Suplimentar: sala de conferinte si receptii (max. 30 de persoane), casa de schimb valutar.

Restaurantul hotelului include o pizzerie - 50 de locuri,o mustarie - 80 de locuri, un salon principal - 80 de locuri si deasemenea o gradina de vara cu o capacitate de 130 de locuri. Meniul restaurantului este à la carte sau poate fi la alegere; specialitatea bucatarului fiind cotlet de porc cu ciuperci si garnitura de cartofi prajiti.

Facilitati: sala de conferinte cu 40 de locuri, internet la receptie, agentie de turism - Transilvania Travel Coroana.

Atuuri: situat in apropierea statiunii montane Poiana Brasov, posibilitati multiple de agrement, amplasare in inima Brasovului, pe artera comerciala principala, hotel cu traditie indelungata in turism, arhitectura deosebita, cladirea este monument istoric.