Hotel ASTRA Brasov


str. Panselelor nr. 2, Brasov

7186 Vizualizări
0 Comentarii

Rezervă acum prin

Confortabil si primitor, Hotelul Astra isi asteapta oaspetii intr-o zona linistita, pe strada Panselelor, in apropierea zonei comerciale principale a Brasovului (Carrefour, Macromall, Sellgros, Metro, Kaufland).

Inaugurat in mai 2012, Hotelul Astra pune la dispozitia clientilor sai  45 de camere, la un confort de 3 stele, oferind 130 de locuri de cazare. Camerele sunt  spatioase, luminoase si primitoare, fiind decorate cu bun gust si dotate cu toate facilitatile:  televizoare LCD, mini-bar, acces internet wireless oferit gratuit.

Receptia, dotata cu fax, POS, safe pentru pastrarea valorilor dumneavoastra si camera de bagaje,  va sta la dispozitie 24/24 ore,  pentru a va asigura servicii de calitate intr-o ambianta placuta si primitoare.

Serviciile oferite turistilor sunt completate de  parcarea generoasa din fata hotelului, oferita gratuit, si de sala de conferinte.

Intr-o atmosfera calda si eleganta, restaurantul cu  o capacitatede 140 locuri va asteapta la parterul hotelului si va invita sa savurati  mancare proaspata si gustoasa la cele mai mici preturi.

Pentru oaspetii nostri organizam foc de tabara in curtea hotelului precum si excursii in imprejurimi.

Va asteptam cu drag la noi, sa va bucurati de confort la un pret incredibil.